اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

علت انتقاد ذوالنور از هیئت‌رئیسه مجلس چه بود؟

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از هیئت‌رئیسه مجلس برای قرائت نکردن گزارش‌های برجامی که از سوی این کمیسیون تدیون شده، انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 08
کد خبر: ۲۴۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تهیه بیش از 6 گزارش از عملکرد اجرای برجام از سوی این کمیسیون، گفت: طبق قانون مصوب مجلس، مقرر شد که وزارت امور خارجه هر 6 ماه یک بار، پس از تصویب برجام، گزارشی از روند اجرای آن به نمایندگان مجلس ارائه دهد.

 

وی افزود: همزمان با ارائه گزارش‌های عمکرد اجرای برجام از سوی وزارت امور خارجه به مجلس، کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی نیز گزارش‌هایی در راستای گزارش‌های وزارت امور خارجه تهیه و تدوین کرده است.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اضافه کرد: تاکنون گزارش‌های متعددی از روند اجرای برجام در کمیسیون امنیت ملی مجلس تهیه و تدوین و حتی به هیئت‌رئیسه نیز ارائه شده است، اما نمی‌دانم چرا هیئت‌رئیسه مجلس از قرائت این گزارش‌ها در صحن پارلمان خودداری می‌کند.

 

حجت‌الاسلام ذوالنور تصریح کرد: درخواست ما از هیئت‌رئیسه مجلس این است که در قرائت گزارش‌های برجامی که از سوی کمیسیون امنیت ملی تدوین و ساعت‌ها و روزها برای آن وقت صرف شده، جانب انصاف را رعایت و این گزارش‌ها را قرائت کند.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: در گزارش‌هایی که از عملکرد اجرای برجام در کمیسیون امنیت ملی تهیه کرده‌ایم، به بدعهدی‌های طرف مقابل و در عوض خوش‌عهدی‌های ما اشاره شده است که در صورت قرائت در مجلس، بسیاری از ابهامات برای مردم نیز روشن می‌شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر